Tarom va zbura de la Bucuresti la Salzburg

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 15:19
1735 citiri
Tarom va zbura de la Bucuresti la Salzburg

Tarom va introduce in perioada de iarna, intre 5 decembrie si 27 februarie, o cursa directa intre Bucuresti si Salzburg, cu o frecventa de un zbor pe saptamana, iar pasagerii vor beneficia de transport gratuit al echipamentelor de schi si snowboard, in limita a 15 kilograme, a anuntat compania.

"Tarom va opera pe ruta Bucuresti-Salzburg un zbor direct pe saptamana, in fiecare sambata, cu decolare din Bucuresti la ora locala 14:50 si aterizare la Salzburg la ora locala 15:50 si retur, cu plecare din Salzburg la ora locala 16:40 si aterizare la Bucuresti la ora locala 19:35", se arata intr-un comunicat al operatorului aerian de stat.

Cursa va fi operata cu o aeronava de tip Airbus 318, iar durata zborului este de doua ore.

Cele 15 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adauga, astfel, celor 20 de kilograme al caror transport este asigurat de Tarom fiecarui pasager care calatoreste la clasa Economic, fara a i se percepe taxe suplimentare.

Oferta este valabila atat pentru pasagerii care calatoresc din Bucuresti spre Salzburg, cat si celor care calatoresc dinspre Cluj, Iasi, Suceava si Bacau spre Salzburg, via Bucuresti.

Totodata, Tarom a introdus pentru aceasta cursa tarife care incep de la 138 de euro (toate taxele incluse), pentru un bilet dus-intors, la achizitionarea de pe site-ul companiei.

Oferta este aplicabila biletelor cumparate intre 21 septembrie si 31 octombrie (in limita locurilor disponibile la acest tarif) si este valabila pentru utilizare pe toata perioada operarii cursei, cu exceptia intervalului 19 decembrie 2009 - 16 ianuarie 2010.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#tarom, #schi, #bucuresti-salzburg , #stiri Tarom