TAROM va lansa, din 1 septembrie, un nou concept de catering la bordul aeronavelor sale

Marti, 31 August 2010, ora 15:15
1918 citiri
TAROM va lansa, din 1 septembrie, un nou concept de catering la bordul aeronavelor sale

TAROM va introduce, din 1 septembrie, un nou concept de catering la bordul aeronavelor sale, pasagerii avand posibilitatea de a opta pentru meniuri speciale sau specifice unor anumite zone geografice si culturale, a anuntat marti compania aeriana, precizeaza NewsIn.

"Pasagerii TAROM vor avea meniuri imbunatatite si noi sortimente de vin, sampanie si bere, de calitate premium, atat pe cursele interne, cat si pe cele externe, iar serviciul de catering oferit la bordul aeronavelor TAROM este gratuit. Pasagerii pot opta, de asemenea, pentru meniuri speciale, precum cel vegetarian, lacto-vegetarian, meniu de post, meniu fara sare sau meniu dedicat persoanelor diabetice si au posibilitatea de a alege si meniuri specifice unor zone geografice si culturale, precum cel indian, hindus, musulman sau cuser" au precizat reprezentantii companiei.

Noile meniuri sunt preparate luand in calcul atat destinatia catre care se indreapta pasagerii, mancarea fiind adaptata la cultura si obiceiurile culinare ale celor care calatoresc, cat si timpul petrecut la bord.

"Noul meniu care va fi introdus din 1 septembrie va contine vita, file de peste si curcan, selectia fiind realizata in functie de durata zborului. La clasa Economic, pe cursele lungi, meniurile vor avea la baza, in mare parte, preparate din paste, combinate cu branza, spanac sau sos de rosii etc., in functie de reteta zilei propusa de bucatarul Antoine Bernard, cel care concepe si supervizeaza realizarea meniurilor oferite pasagerilor TAROM. Ca desert, noul platou va contine o briosa cu vanilie, ciocolata sau fructe" se mai arata in comunicatul TAROM.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#tarom meniu destinatii catering , #stiri Tarom