TAROM redeschide operarea zborurilor pe ruta Bucuresti-Damasc

Marti, 15 Iunie 2010, ora 10:37
1620 citiri
TAROM redeschide operarea zborurilor pe ruta Bucuresti-Damasc

Compania TAROM reintroduce operarea pe ruta Bucuresti - Damasc, incepand cu data de 3 iulie, de cand vor fi operate doua zboruri pe saptamana, in zilele de marti si sambata, iar retur in zilele de miercuri si duminica, relateaza NewsIn.

Operarea acestei rute implica si o escala pe Amman, sambetele pe sensul de dus, ruta fiind Bucuresti - Amman - Damasc si pe sensul de retur in zilele de marti, ruta fiind Damasc - Amman - Bucuresti.

Astfel, in zilele de marti/miercuri ruta completa este Bucuresti - Damasc - Amman - Bucuresti, iar in zilele de sambata/duminica ruta completa este Bucuresti - Amman - Damasc - Bucuresti.

"Redeschiderea acestei rute traditionale pentru TAROM, care a mai fost operata in perioada iulie 1975 - 2002, timp de 27 de ani, are la baza strategia de extindere a destinatiilor TAROM in Orientul Mijlociu din dorinta de a raspunde pozitiv nevoilor de transport ale pasagerilor", potrivit operatorului aerian.

Zborurile sunt efectuate cu o aeronava de tip Airbus 318.

In sezonul de vara 2010, TAROM a introdus trei noi destinatii: Nisa, Riga si Damasc, iar anul trecut a introdus operarea pe alte 11 noi rute: Amsterdam, Bari, Budapesta, Belgrad, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia si Zurich.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#bucuresti, #damasc, #tarom, #zboruri , #stiri Tarom