Tarom are un nou director: Gabriela Bordea

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 16:01
1972 citiri
Tarom are un nou director: Gabriela Bordea

Gabriela Bordea a preluat, vineri, conducerea Tarom, in calitate de director general, dupa ce a ocupat functia de director de vanzari si marketing in cadrul operatorului aerian, inlocuind-o astfel pe Ruxandra Brutaru, care a demisionat in luna martie, potrivit Mediafax.

Numirea a fost facuta printr-un ordin al ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, emis la jumatatea lunii martie.

Bordea ?i-a inceput activitatea la Tarom in anul 1973.

"De-a lungul carierei sale in cadrul companiei a lucrat in toate sectoarele directiei de marketing si vinzari. Intre anii 1982 si 1985 a fost numita reprezentant al companiei Tarom la Paris, intre 1990 si 1996 a ocupat functia de reprezentant Tarom la Bruxelles, iar in perioada 1999-2004 a fost reprezentant al companiei aeriene nationale la Tel Aviv", se arata intr-un comunicat al Tarom.

Intre anii 2007 si 2009 Bordea a ocupat functia de sef al departamentului de vanzari, iar din anul 2009 a fost numita in functia de director de marketing si vanzari al Tarom.

Ruxandra Brutaru a demisionat din functia de director general al Tarom la inceputul lunii martie, invocand motive personale, legate de nevoia de a sta mai mult timp alaturi de familie, dar si salariul redus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
TAROM, scos din nou la vânzare de Guvern. Cum arată oferta premierului Marcel Ciolacu pentru Emiratele Arabe Unite
Premierul Marcel Ciolacu, alături de mai mulți miniștri din cabinetul său se află într-o vizită de lucru în Qatar și Emiratele Arabe Unite, confirmând că pe agenda discuțiilor se află...
#tarom, #director tarom , #stiri Tarom