O cursa TAROM a decolat cu cinci ore intarziere

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 09:26
1533 citiri
O cursa TAROM a decolat cu cinci ore intarziere
Foto: CC0 Creative Commons

Cursa TAROM Otopeni - Roma a decolat miercuri cu o intarziere de aproape cinci ore deoarece, in urma unor verificari tehnice suplimentare, a fost decisa inlocuirea aeronavei, informeaza operatorul aerian national printr-un comunicat remis AGERPRES.

"Cursa RO 403 Otopeni Roma a decolat la ora 15:33 cu o intarziere de 4 ore si 55 minute. In urma unor verificari tehnice suplimentare s-a luat decizia schimbarii aeronavei, fapt care a cauzat intarzierea. Zborul decurge in conditii de deplina siguranta si securitate pentru pasageri si echipaj. Subliniem faptul ca pasagerii nostri au fost anuntati de intarziere, inca de la indeplinirea formalitatilor de check-in. Mai mult decat atat, reprezentantii TAROM au protejat pasagerii la sol si le-au oferit asistenta, constand in doua mese, apa, sucuri si desert. Ne cerem scuze, inclusiv pe aceasta cale, tuturor pasagerilor care au avut de suferit din cauza intarzierii neplanificate la zborurile TAROM de astazi (miercuri, n.r.) ", precizeaza sursa citata.

Compania TAROM a implinit, marti, 64 de ani de la infiintare.

Peste 100 de milioane de pasageri au calatorit cu operatorul aerian national TAROM in cei 64 de ani de existenta a companiei, iar printre personalitatile marcante care au sosit in Romania la bordul unei aeronave TAROM s-a aflat Papa Ioan Paul al II-lea, in 1999.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#cursa TAROM intarziere, #intarziere TAROM , #stiri Tarom