Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Managerii privati la Tarom se stabilesc vineri

Managerii privati la Tarom se stabilesc vineri


Adunarea Generala a Actionarilor TAROM se va intruni vineri pentru desemnarea noului Consiliu de Administratie, format din sapte membri, selectati conform prevederilor OUG 109/2011, au declarat surse din Ministerul Transporturilor.

"Vineri va avea loc sedinta in vederea desemnarii noului Consiliu de Administratie la TAROM. Ordinea prevazuta de lege si care este respectata la nivel international este urmatoarea: intai se desemneaza un Consiliu de Administratie si, conform legii, Consiliul de Administratie, in prima lui sedinta, va hotari fie sa desemneze un director general din randurile lui si unul dintre membri va fi numit director, fie va face o selectie", au precizat sursele.

Aceasta este ultima etapa a desemnarii managementului angajat pe criterii de performanta la TAROM.

Organizarea AGA a fost deja precedata de un interviu final care a fost dat in prezenta conducerii ministerului. Procedura este similara cu cea din marile corporatii, unde interviul final se tine in prezenta reprezentantului beneficiarului, oferind posibilitatea acestuia sa puna intrebari de specialitate, potrivit acelorasi surse.

Ministerul Transporturilor incepe selectia managementului privat la Tarom

In iulie, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a mandatat asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, directorii generali si membrii consiliilor de administratie, pentru companiile aflate sub autoritatea MTI, cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 mil. euro.

Peste 200 de CV-uri au fost primite pentru functiile de membri executivi ai Consiliului de Administratie ai TAROM.

Privatizarile continua in 2013. Sase companii de stat se afla pe lista

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 1739 ori