De astazi, curse regulate Craiova-Bucuresti

Luni, 29 Ianuarie 2007, ora 12:00
1197 citiri

Aeroportul din Craiova, impreuna cu compania Tarom, inaugureaza, astazi, prima cursa regulata interna dupa o perioada de 12 ani, primul zbor decoland spre Bucuresti. Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Craiova, a declarat ca pentru inceput vor fi doua curse regulate pe saptamana pe ruta Craiova-Bucuresti si retur.

Costul unui tichet de calatorie consta intre 78 si 139 euro. "Pentru cei care fac comanda cu sapte zile inainte un bilet dus-intos costa 78 de euro, pentru cei care cumpara biletul in ziua cursei vor plati pe un bilet 139 de euro doar dus", a precizat Mircea Dumitru.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca pentru regiunea Olteniei "este benefica" lansarea cursei, in scurt timp urmand a se lansa si curse internationale.

"Toti investitorii cer infrastructura, cu siguranta vor veni cu lansarea acestei curse mai multi investitori, ceea ce ar insemna revigorarea economiei regionale. Din mai speram sa inauguram si cursele internationale", a precizat Ion Prioteasa.

La eveniment este asteptat sa soseasca si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care va decola cu prima cursa de pe aeroportul Craiova spre Bucuresti, impreuna cu oficialitatile din Dolj.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...