Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pierdere de 49 milioane lei la TAROM in T1

Pierdere de 49 milioane lei la TAROM in T1


Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a inregistrat in primul trimestru al anului 2013 o pierdere de 49 de milioane lei, ceea ce inseamna o imbunatatire a rezultatului de 29 de milioane de lei fata de bugetul aprobat si o imbunatatire de 15 milioane de lei fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In primul trimestru din 2012, compania a inregistrat o pierdere de 64 milioane de lei.

"Combinarea unor multiple masuri, ce au mers atat in directia cresterii veniturilor, cat si a reducerii costurilor, au compensat dificultatile economice si au generat un rezultat foarte bun. Vom continua sa gestionam cu atentie situatia companiei si vom continua implementarea planului de management, demarata la inceputul celui de al doilea trimestru al acestui an, pentru imbunatatirea constanta si sustenabila a rezultatului financiar", a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM.

Acesta a mai spus ca rezultatele arata foarte bine in opinia managementului si demonstreaza o gestionare mai eficienta a veniturilor si costurilor.

"Estimam rezultate mult mai bune incepand din trimestrul al doilea, de cand planul de management incepe sa fie implementat. Conform datelor pe care le detinem in acest moment, ne vom atinge integral obiectivele pentru anul 2013", a adaugat Christian Heinzmann.

TAROM precizeaza ca rezultatele financiare sunt neauditate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1246 ori