Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noii manageri de la Tarom vor fi anuntati vineri

Noii manageri de la Tarom vor fi anuntati vineri


Noua echipa de management a Tarom urmeaza sa fie anuntata vineri. Selectia noului manager general si a membrilor Consiliului de Administratie a fost realizata de un consortiu privat, iar lista va cuprinde numai cetateni straini, cu experienta bogata in domeniul aviatiei.

Anuntul va fi facut de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii la ora 10.30.

"Toti sunt manageri, din pacate o spun cu durere, toti sunt straini, in short list-ul primit de la PricewaterhouseCoopers toti sunt straini, toti cu o bogata experienta in domeniu, au mai condus companii importante in domeniul aviatiei.

Privatizarea Tarom: Cat de greu apasa pierderile

Toti sunt din domeniul aviatiei si unii chiar cu bune performante in a ridica o companie din pierderi, a o duce pe profit si pe urma chiar sa o vanda. Deci unii chiar sunt specialisti in a pune pe plus o companie si a o face frumoasa spre vanzare", a anuntat Ovidiu Silaghi, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, citat de Agerpres.

Pentru a se elimina suspiciunile privind selectia candidatilor a fost aleasa lista prezentata de consortiul format de PricewaterhouseCoopers, in asociere cu firma corespondenta de avocatura D&B David si Baias si George Butunoiu Group.

Silaghi a mai declarat ca privatizarea unui pachet de 20% din actiunile Tarom va fi discutata cu noua echipa de management dupa anuntarea echipei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1416 ori