Managerul TAROM: In Romania este mai complicat sa faci afaceri decat in Albania

Vineri, 13 Septembrie 2013, ora 14:03
1636 citiri
Managerul TAROM: In Romania este mai complicat sa faci afaceri decat in Albania

Directorul general al TAROM, Christian Heinzmann, considera ca a lucra in Romania este mai complicat decat in tari precum Albania sau Bangladesh.

"Este foarte complicat, ca sa fiu onest. Am fost in diferite locuri si aici similar, dar un pic mai complicat", a declarat, vineri, Heinzmann intrebat care este parerea referitoare la Romania.

Acesta a explicat ca a lucrat ca CEO la companii de transport aerian in Albania sau in Bangladesh, precizand ca in Albania a fost mai usor, mai clar si mai putin birocratic decat in Romania.

Intrebat daca ar dori sa mai ramana la conducerea companiei dupa noiembrie, Heinzmann a spus ca ar dori sa ramana daca ar fi posibil acest lucru si a precizat ca acesta nu depinde de el, ci de Guvern, de board si de actionari.

Heinzmann este cetatean belgian si are o experienta de peste 25 de ani in industria aviatica, detinand, printre altele, functia de presedinte al Grupului Luxair, compania nationala a Luxemburgului, unde a implementat cu succes o strategie de restructurare

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954. Din iunie 2010, este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Christian Heinzmann participa vineri la Ziua Aviatiei in Europa de Est, organizata de Ministerul Transporturilor, Asociatia Internationala de Transport Aerian (IATA) si TAROM.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#management Tarom, #Christian Heinzmann Tarom, #companii stat Romania, #management privat Tarom , #Management