Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TAROM face economii de 660.000 euro pe an

TAROM face economii de 660.000 euro pe an


Compania TAROM a demarat actiunea de renegociere a contractului de servicii de catering incheiat cu Alpha Rocas in sensul reducerii costurilor produselor si serviciilor acestei companii, iar economiile rezultate prin renegociere se ridica la circa 660.000 euro pe an.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, in urma negocierilor dintre TAROM si GlobeGround Romania s-a obtinut o reducere estimativa a costurilor pentru serviciile handling pe Aeroportul International 'Henri Coanda' de un milioan de dolari anual.

In paralel, TAROM si Globe Ground vor mai finaliza pana la sfarsitul anului si alte proiecte comune ce au in vedere extinderea portofoliului de clienti pe baza de operare din Aeroportul International 'Henri Conda', precum si programe de eficientizare a operatiunilor comune si reducere a costurilor de operare a serviciilor la sol.

Pe de alta parte, compania TAROM a redus costurile in anul 2011, in comparatie cu anul 2010, cu un nivel de 25 milioane euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1110 ori