Ziua Steve Jobs, sarbatorita in California

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 20:56
3319 citiri
Ziua Steve Jobs, sarbatorita in California

California sarbatoreste duminica, 16 octombrie, ziua Steve Jobs. Alegerea zilei nu este intamplatoare, ci are o legatura stransa cu evenimentul comemorativ pe care Apple il va tine la Universitatea stanford.

Intr-un tweet trimis catre cei peste un milion de followeri, guvernatorul Californiei, Jerry Brown, scria: "Duminica asta va fi ziua Steve Jobs in California", scrie publicatia Mashable.

Jobs, co-fondatorul Apple, a murit pe 5 octombrie si a fost ingropat dupa doua zile in cadrul unei ceremonii private, restranse. De la moartea lui, intreaga lume, inclusiv presedintele american Barack Obama, Bill Gates si Mark Zuckerberg si-au aratat regretul si i-au celebrat realizarile.

Intre timp, au mai avut loc cateva ceremonii in cinstea omului care a fondat Apple impreuna cu Steve Wosniak. Publicatia The New York Times a anuntat, insa ca Apple va realiza o ceremonie de comemorare pentru Steve Jobs la Universitatea Stanford, pentru directorii executivi de pe Sillicon Valley.

Universitatea Stanford este locul in care Steve Jobs a tinut un discurs faimos la inceputul anului universitar din 2005.

Cu ceva timp inainte, Apple a anuntat ca va realiza un eveniment de comemorare pe 19 octombrie, special pentru angajatii Apple, de la sediul din Cupertino California.

#comemorare jobs, #moarte steve jobs, #ziua steve jobs , #stiri Steve Jobs