Jobs se intalneste cu Obama si cu fondatorii Facebook si Google

Joi, 17 Februarie 2011, ora 16:40
2240 citiri
Jobs se intalneste cu Obama si cu fondatorii Facebook si Google

Directorul general al Apple, Steve Jobs, va participa, joi, la o intalnire cu presedintele american Barack Obama, in California, alaturi de conducatorii Facebook, General Electric si Google, a declarat o sursa apropiata situatiei, citata de Reuters.

Jobs a intrat in ianuarie in concediu medical, pe o perioada nedefinita, iar responsabilitatile sale curente au fost preluate de directorul operational, Tim Cook.

La intalnirea cu Obama vor mai participa fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, seful General Electric, Jeffrey Immelt, si directorul general al Google, Eric Schmidt.

Obama se va deplasa joi la San Francisco pentru o intalnire cu lideri de companii din domeniul tehnologiei si inovatiei, la o resedinta privata, a anuntat Casa Alba.

Administratia prezidentiala a facut eforturi in ultima perioada pentru imbunatatirea relatiilor cu comunitatea de afaceri.

La intalnirea de joi se va discuta despre consolidarea economiei americane, sustinerea antreprenoriatului si crearea de locuri de munca in Statele Unite.

#jobs, #facebook, #google, #steve jobs , #stiri Steve Jobs