iPad 3 va fi lansat de ziua lui Steve Jobs

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 11:27
1763 citiri
iPad 3 va fi lansat de ziua lui Steve Jobs
Steve Jobs

Zvonurile legate de lansarea urmatoarei creatii Apple devin din ce in ce mai sigure, iPad 3 urmand a fi lansat pe 24 februarie, adica in ziua de nastere a parintelui sau, Steve Jobs.

La fel ca si anul trecut, cand iPad 2 era tot ce-si putea dori un iubitor de gadgeturi, anul acesta, succesorul sau capteaza toata atentia fanilor Apple, conform Ubergizmo.com.

Exista nenumarate zvonuri legate de iPad 3, cum ar fi ca acesta va avea o rezolutie mult mai mare si dimensiuni reduse fata de gadgetul care se afla acum pe piata. Insa, cea mai interesanta informatie este cea legata de data de lansare.

Conform unui cotidian chinez, exista surse de incredere care au declarat ca gadget-ul va fi lansat pe 24 februarie, ziua de nastere a fondatorului Apple, Steve Jobs, care a trecut in nefiinta anul acesta.

Nu este un lucru obisnuit ca Apple sa-si planifice lansarile in zile cu semnificatie speciala. Compania lanseaza noile gadgeturi cand sunt finalizate, insa este posibil ca de data aceasta sa faca o exceptie si sa incerce sa comemoreze in acest mod moartea recenta a lui Steve Jobs.

#steve jobs a murit, #steve jobs moarte, #ipad 3 lansare, #ipad 2 romania , #stiri Steve Jobs