Google si Samsung au amanat lansarea unui produs din cauza mortii lui Steve Jobs

Duminica, 09 Octombrie 2011, ora 18:25
2581 citiri
Google si Samsung au amanat lansarea unui produs din cauza mortii lui Steve Jobs

Google si Samsung au decis sa amane lansarea unui nou produs, la o prezentare programata pe 11 octombrie, din cauza mortii cofondatorului Apple, Steve Jobs, in aceasta saptamana, conform Mediafax.

Samsung a trimis luna trecuta invitatii pentru un eveniment in San Diego, care ar fi inclus prezentarea unor functii noi ale sistemului de operare Android al Google, destinat telefoanelor mobile. 

Decizia de amanare a prezentarii nu are legatura cu probleme tehnice, a declarat Kim Titus, purtator de cuvant al Samsung Electronics. 

"Am decis ca nu este momentul potrivit sa anuntam un nou produs cand lumea isi exprima respectul pentru Steve Jobs. Industria de profil nu a mai pierdut o astfel de figura emblematica. Am decis ca asa este corect sa procedam". 

Samsung nu a dezvaluit numele noului produs, a precizat el.

Android este cel mai popular soft pentru aparatele smartphone si este instalat pe aparate fabricate de Samsung, HTC si Motorola Mobility. 

Compania de cercetare a pietei IDC estimeaza ca numarul de smartphone-uri vandute se va dubla pana in 2015.

Apple este cel mai mare furnizor de aparate smartphone, dar producatorii care folosesc sistemul Android pe produsele lor sunt lideri de piata, cu o cota cumulata de 41,7%.

Steve Jobs a murit miercuri, la varsta de 56 de ani, din cauza unei forme rare de cancer la pancreas.

#google, #samsung, #steve jobs, #steve jobs moarte, #steve jobs murit , #stiri Steve Jobs