Cum se va numi filmul despre viata lui Steve Jobs

Luni, 10 Octombrie 2011, ora 11:20
2014 citiri
Cum se va numi filmul despre viata lui Steve Jobs

"iSteve", "Think Different" sau chiar "An Apple Story", cu trimitere directa la miturile care au marcat lumea, ar putea fi numele filmului despre viata lui Steve Jobs, pe care Sony promite sa il realizeze in baza unui contract de 3 milioane de dolari.

Publicatiile internationale au anuntat zilele trecute ca Sony Pictures a semnat un contract in valoare de 3 milioane de dolari pentru a ecraniza biografia mult asteptata a lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple si Pixar Animation Studios. Zvonurile privind actorul care va interpreta rolul sau numele filmului nu au intarziat sa apara, scrie International Business Times.

Luand in considerare caracteristica de baza a numelor tuturor produselor Apple, si anume litera "i" care preceda fiecare denumire, "iSteve" sau "iJobs" au fost cele mai vehiculate titluri pentru pelicula bazata pe biografia scrisa de fostul CEO CNN, actual manager al revistei Time, Walter Isaacson.

O alta varianta ar putea fi sloganul Apple lansat in 1997, "Think Different". Aceste doua cuvinte au devenit faimoase dupa ce sloganul a fost lansat pe televiziuni, dar si in varianta print. Motto-ul a devenit atat de popular, incat s-a transformat foarte repede intr-o adevarata identitate Apple, inainte de a fi inlocuit de cea de-a doua campanie, intitulata "Switch".

"An Apple Story" ar putea fi, de asemenea, o varianta pentru titlul filmului despre viata lui Steve Jobs. Cei care sustin aceasta ipoteza se bazeaza pe o analogie intre ideea de "mar" (Apple n.r.) al lui Jobs si "marul lui Newton" sau "marul lui Adam".

Pentru cei care vad filmul biografic, in general, ca pe o poveste cu o nota mai personala, dominanta lui Jobs in lumea tehnologiei ar putea fi sursa de inspiratie pentru un titlu de tipul "The Gazzette Guru", potrivit IB Times.

Lansarea biografiei realizata de Isaacson fusese programata initial pentru data de 21 noiembrie, insa decesul lui Steve Jobs i-a determinat pe producatorii ei sa reprogrameze lansarea cartii de 448 de pagini pentru data de 24 octombrie.

Asteptam cu nerabdare biografia, secretele din interiorul ei, dar si ecranizarea sau, mai exact, actorul care va reusi sa reproduca indeaproape un personaj de o asemenea anvergura, precum Steve Jobs.

Desigur, cea mai mare dovada de apreciere pentru acest caracter emblematic ar fi chiar vizionarea filmului chiar de pe un dispozitiv Apple.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#film apple, #film despre steve jobs, #steve jobs deces, #viata lui steve jobs , #stiri Steve Jobs