Cartile despre Steve Jobs, comandate in avans de mii de persoane

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 22:26
1836 citiri
Cartile despre Steve Jobs, comandate in avans de mii de persoane

Comenzile pentru cartile despre Steve Jobs, cofondatorul Apple, care a murit miercuri, la varsta de 56 de ani, au crescut de mii de ori pe site-ul Amazon, aceste titluri ajungand sa ocupe patru locuri din topul zece al vanzarilor de pe aceasta platforma. 

Biografia "Steve Jobs", scrisa de Walter Isaacson, care va fi lansata pe 21 noiembrie, a fost cartea cea mai cumparata (prin precomanda) de pe site, joi, in conditiile in care, inainte de moartea cofondatorului Apple, se afla pe locul 375, potrivit Mediafax.

Cresterea vanzarilor pentru acest titlu a fost de 37.400%, potrivit Amazon. com

Pe locul al doilea s-a clasat "I, Steve: Steve Jobs in his Own Words", o biografie de George Beahm - care se afla pe locul al 47.563-lea inainte de decesul lui Jobs.

Cartea va intra in librarii pe 8 noiembrie. Pe locul al cincilea s-a situat volumul care prezinta secretele succesului lui Steve Jobs "The Innovation Secrets of Steve Jobs: Insanely Different Principles for Breakthrough Success", de Carmine Gallo, in timp ce pe locul al saptelea s-a clasat "The Presentation Secrets of Steve Jobs: How to Be Insanely Great in Front of Any Audience", de acelasi Carmine Gallo.

Grupul american Apple a anuntat, miercuri seara, decesul fostului sau director general si cofondator Steve Jobs, in varsta de 56 de ani, care avea grave probleme de sanatate de mai multi ani.

Nascut la San Francisco la 24 februarie 1955, Steve Jobs a fost atins in 2004 de o forma rara de cancer de pancreas si a suferit un transplant de ficat in 2009.

Aflat in concediu medical din ianuarie, el si-a anuntat demisia din postul de director general la 24 august, cedand conducerea adjunctului sau Tim Cook.

"Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea a pierdut o fiinta incredibila", a reactionat Cook, intr-un mesaj adresat angajatilor grupului, dat publicitatii.

Steve Jobs a fondat compania intr-un garaj, in 1976, impreuna cu Steve Wozniak. El a demisionat in 1985, in urma unei lupte interne pentru putere, dar a revenit la conducere in 1997. El a orchestrat de atunci lansarea unor produse vedeta, precum calculatorul iMac, tableta iPad sau telefonul multifunctional iPhone, a carui ultima versiune a fost prezentata marti. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti steve jobs, # steve jobs murit, # moarte jobs apple , #stiri Steve Jobs