Cum va revolutiona Steve Jobs lumea si dupa moarte

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 18:52
1731 citiri
Cum va revolutiona Steve Jobs lumea si dupa moarte

iPhone 5 a fost ultimul proiect in care Steve Jobs s-a implicat personal, de la concept pana la design-ul final, potrivit declaratiilor facute de specialistii in domeniu.

Rapoartele recente arata ca Jobs s-a detasat complet de iPhone 4S si s-a dedicat unui dispozitiv inovator, care ar trebui sa fie lansat in vara anului 2012.

Cancerul pancreatic, care l-a doborat la inceputul acestei luni, l-a impiedicat, insa, sa finalizeze proiectul, ramas acum in mainile lui Tim Cook.

Smartphone-ul de ultima generatie a fost "ultimul proiect in care Steve Jobs s-a implicat personal, de la concept pana la design-ul final. Din acest motiv, acest produs va stabili etalonul pentru producatia de iPhone", a declarat Ashok Kumar, analist la Rodman & Renshaw, citat de publicatia Catholic Online.

Analistul se asteapta ca iPhone5 sa devina un 'dispozitiv emblematic', datorita implicarii directe a lui Steve Jobs.

Potrivit lui Ashok Kumar, telefonul va fi mult mai subtire, iar ecranul sau va fi mult mai mare. iPhone 5 va avea aceleasi dimensiuni ca si iPhone 4S, care are, insa, un ecran relativ mic, de 3,5 inci. In plus, iPhone 5 va beneficia de tehnologia LTE (Long Term Evolution), cunoscuta sub denumirea de 4G.

"iPhone 5 va avea un design complet nou. Este un proiect foarte mare pentru care Steve Jobs si-a dedicat tot timpul sau. El nu s-a implicat in crearea iPhone 4S pentru ca lansarea era programata prea devreme", a declarat o alta sursa pentru publicatia citata.

Afirmatiile au o baza reala, daca analizam asemanarile puternice intre iPhone 4S si iPhone4.

Chiar daca varianta 4S a fost restructurata pe dinauntru, ea aduce exact aceeasi tehnologie utilizata deja pentru iPad2: acelasi procesor dual-core, aceeasi capacitate de memorare si acelasi giroscop, printre altele.

Nu e greu sa iti imaginezi ca iPhone 5 va avea "un design complet nou" atat la interior, cat si la exterior. Cele mai mari schimbari ar putea fi, totusi, la suprafata, daca intr-adevar ecranul va fi atat de mare cum spun analistii.

Potrivit cercetarilor analistului Kumar, lansarea iPhone 5 ar trebui sa aiba loc in vara anului 2012, in cadrul conferintei anuale Apple.

Jobs nu va mai fi prezent sa isi primeasca aplauzele pentru inovatie, insa oamenii din lumea intreaga si nume mari de pe Wall Street si nu numai s-au adunat, duminica, pentru a-si aduce aminte de omul si profesionistul care a fost Steve Jobs.

Steve Jobs si realizarile sale, comemorate la Stanford University

Ceremonia de comemorare a lui Steve Jobs a fost tinuta la Biserica de la Stanford University din Palo Alto, California. La aceasta au participat personalitati de rang inalt din lumea tehnologiei, lumea media si personalitati politice, care au vrut sa aduca un omagiu co-fondatorului Apple.

Potrivit publicatiilor externe, printre cei care au venit sa il comemoreze pe Steve Jobs s-au numarat si CEO-ul Google, Larry Page, mogulul media Rupert Murdoch si fostul vicepresedinte american Al Gore, fost membru al boardului Apple.

In public s-au mai aflat si fostul presedinte american Bill Clinton, cantaretul Bono si Maria Shriver, dar si guvernatorul statului California, Arnold Schwarzenegger

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 5 lansare, #Steve Jobs lansare iPhone5, #proiect steve jobs , #Apple