Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ai un start-up IT si un produs bun. Dar cum ajungi in fata investitorilor?

Ai un start-up IT si un produs bun. Dar cum ajungi in fata investitorilor?


Startup-urile early stage in domeniul tehnologiei care au cel putin un prototip pentru produsul pe care il dezvolta au acum ocazia sa ajunga in fata unor specialisti care vor evalua si chiar vor premia cele mai bune idei.

Finalistii vor urca pe scena TechHub Bucharest si vor avea la dispozitie 5 minute pentru prezentare, urmate de alte 3 min pentru a primi feedback din partea juriului si a raspunde la intrebarile primite din audienta. La final, juriul va acorda doua premii speciale pentru cel mai bun startup si cel mai bun pitch.

In plus, echipele vor avea ocazia sa discute in mod direct cu reprezentantii juriului si sa dezvolte conexiuni valoroase cu acestia. Printre profesionistii care vor evalua prezentarile echipelor se numara Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners / Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest), Cosmin Ochisor (Business Development Manager hub:raum), Rumen Iliev (Partener LAUNCHub), Cristi Badea (Co-Fondator MavenHut) sau Madalina Paraschiv (Product Manager Okapi Studio).

Evenimentul are loc miercuri, 25 februarie, cand TechHub Bucharest organizeaza Demo Night, iar echipele interesate sa participe sunt invitate sa aplice pe site-ul evenimentului pana joi, 12 februarie. Finalistii vor fi anuntati luni, 16 februarie.

D.R.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4108 ori