Economiile in lei ale lui Isarescu s-au triplat

Joi, 14 Iulie 2011, ora 10:55
1784 citiri
Economiile in lei ale lui Isarescu s-au triplat

Economiile in moneda nationala ale lui Mugur Isarescu au crescut de aproape trei ori in prima jumatate a acestui an, la 239.631 lei, avans cu mult mai ridicat fata de sumele depuse in alte valute, reiese din declaratiile de avere depuse de catre seful bancii centrale, anunta NewsIn.

In moneda europeana, soldul din conturi si depozite era de 55.838 euro in data de 10 iunie, usor mai ridicat fata de valoarea din declaratia de avere de la finele anului trecut.

In moneda americana, guvernatorul BNR si-a crescut economiile de la 11.902 dolari la 14.876 dolari.

La jumatatea acestui an, guvernatorul BNR continua sa detina doua autoturisme si o barca cu motor, precum si cele doua case construite in Dragasani si in satul Silistea Snagovului.

Colectia personala de bijuterii si obiecte de arta a ramas, de asemenea, neschimbata. Valoarea tuturor bunurilor, printre care bijuterii, colectia numismatica, tablouri si icoane sau bunuri sub forma de metale pretioase, a crescut cu peste 4.000 de euro, la 114.810 euro.

Pe de alta parte, veniturile incasate de la Academia Romana si Academia de Studii Economice (ASE) s-au redus fata de finele anului trecut.

Astfel, remuneratia anuala de la Academia Romana pentru functia de presedinte sectie a scazut de la 34.428 lei la 30.126 lei, in timp ce pentru activitatea didactica de la ASE Isarescu a primit 16.046 lei, fata de 19.865 lei.

In ceea ce priveste societatea pe care o detine in proportie de 100%, SC Mar SRL, valoarea participatiei a crescut de aproape patru ori, la 838.000 lei.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#economie lei, #mugur isarescu economii , #SRL