Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Concurenta analizeaza preluarea Amplast CO de catre Greiner Packaging

Concurenta analizeaza preluarea Amplast CO de catre Greiner Packaging

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca analizeaza concentrarea economica realizata prin preluarea controlului unic de catre SC Greiner Packaging SRL asupra SC Amplast CO SA, companii care au ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, informeaza NewsIn.

Consiliul va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice. "Sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute de Legea Concurentei (21/1996).

Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati in operatiunea de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care realizeaza pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro", se arata in comunicat.

Consiliul Concurentei invita intreprinderile interesate sa-si exprime observatiile si punctele de vedere in legatura cu aceasta concentrare economica. Acestea pot fi transmise autoritatii de concurenta pana pe data de 10 decembrie 2010.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1580 ori