Concurenta a aprobat preluarea Frosys de catre Siemens

Vineri, 16 Martie 2007, ora 14:40
1620 citiri

Preluarea a fost finalizata Frosys SRL de catre Siemens SRL, dupa ce Consiliul Concurentei si-a dat acordul joi, la mai bine de o luna de cand cele doua companii au semnat contractul de achizitie a pachetului integral, informeaza un comunicat Siemens.

Siemens va integra compania Frosys in cadrul diviziei Solutii si Servicii Industriale. Achizitia este, de asemenea, parte integranta a strategiei Siemens de regionalizare.

"Frosys completeaza prin experienta locala portofoliul de servicii al diviziei Siemens Solutii si Servicii Industriale (I&S) in domeniul infrastructurii si industriei", se arata in comunicat. Compania va activa pe piata sub denumirea "Frosys, a Siemens Business" si conform noii conduceri Radu Ciorba si Daniel Winkler, compania va dispune de o capacitate ridicata de a furniza solutii industriale si servicii de calitate clientilor de pe intreg teritoriul Romaniei.

Frosys activeaza inca din 1995 pe piata romanesca, oferind echipamente si solutii in domeniul electric si al automatizarilor industriale, fiind partener Siemens inca din 1996. Compania asambleaza, din noiembrie 2004, sub licenta Siemens, Sivacon- tablouri de distributie cu incercari tip. Frosys este una de dimensiune medie, care are peste 120 de angajati si a realizat in 2006 o cifra de afaceri de peste opt milioane de euro.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...