Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firmele isi pot actualiza gratuit obiectul de activitate pana in martie 2010

Firmele isi pot actualiza gratuit obiectul de activitate pana in martie 2010

Guvernul a prelungit pana pe 1 martie 2010 termenul in care firmele isi pot actualiza in mod gratuit obiectul de activitate conform clasificarii activitatilor din economia nationala (CAEN Rev. 2), potrivit comunicatului transmis marti de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

Firmele interesate vor trebui sa depuna la Registrul Comertului o cerere de actualizare a obiectului de activitate conform CAEN Rev. 2 in original, certificatul de inregistrare, in original, o imputernicire speciala sau avocatiala pentru persoanele desemnate sa indeplineasca formalitatile legale, daca este cazul, precum si dovezi privind plata tarifelor legale pentru transmiterea documentelor prin posta, daca se solicita transmiterea documentelor prin posta, se mai arata in comunicat.


Prin Hotararea de Guvern 322/2008 a fost instituita scutirea de taxele prevazute pentru actualizarea obiectului de activitate si emiterea noului certificat de inregistrare, iar sumele aferente gratuitatilor vor fi suportate din bugetul de venituri si cheltuieli al ONRC.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1381 ori