Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 85.000 de clienti Vodafone au partcipat la campania "Fa un copil fericit!"

Peste 85.000 de clienti Vodafone au partcipat la campania "Fa un copil fericit!"
In perioada 12 - 31 decembrie 2006, 85.651 de clienti Vodafone au trimis cate un mesaj gratuit, la numarul 244, informeaza un comunicatde presa din partea companiei.

Vodafone Romania doneaza cate un dolar pentru fiecare mesaj trimis de clientii sai, in cadrul campaniei "Fa un copil fericit!", si completeaza aceasta suma pana la valoarea de 1 milion USD, pentru sustinerea de programe in beneficiul copiilor.

"Dorim sa le multumim tuturor clientilor nostri care au participat la aceasta campanie, contribuind, printr-un gest simbolic, la sustinerea unei cauze sociale importante. Pentru a raspunde nevoilor mari ale comunitatii, am decis sa majoram fondurile campaniei pana la suma de 1 milion de dolari. Programele vor fi sustinute prin Fundatia Vodafone Romania si vor acoperi cateva directii mari, precum: asistenta medicala pentru copii, prevenirea abandonului scolar si familial, programe de educatie pentru copii cu nevoi speciale. Fundatia Vodafone Romania doreste, si prin aceasta campanie, sa fie consecventa misiunii sale, de a imbunatati conditiile de viata ale oamenilor dezavantajati, in special copii si batrani, prin programe ce vin in sprijinul comunitatii". a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Cea mai mare parte a fondurilor - 600.000 USD - va fi alocata programelor de asistenta medicala pentru copii, inclusiv dotarea cu echipamente medicale, prin Fundatia Vodafone Romania. Incepand de astazi, pana la sfaristul lunii februarie, Fundatia invita ONG-urile si alte institutii sa trimita propuneri de proiecte adecvate la Fundatia.Vodafone_ro@vodafone.com. Proiectele vor fi selectionate de Consiliul de Administratie al Fundatiei, conform criteriilor generale de evaluare, care pot fi consultate la adresa: http://www.vodafone.ro/despre-vodafone/fundatia-vodafone/criterii-de-evaluare-pentru-acordarea-finantarii.html.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 799 ori