Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Conferinta Internationala de Marketing Direct

Au inceput inscrierile pentru RoDirect 2011

Au inceput inscrierile pentru RoDirect 2011


Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD) anunta inceperea inscrierilor pentru Conferinta Internationala de Marketing Direct - RoDirect 2011, ce va avea loc in perioada 1-3 noiembrie 2011, la Hotel Pullman (Sofitel), Bucuresti.
In perioada 1-3 noiembrie 2011, ARMAD organizeaza o noua editie a Conferintei Internationale RoDirect 2011. Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce isi doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct.

Pe parcursul celor 3 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostina cu factorii de success din spatele campaniilor de marketing direct.

Pe data de 1 noiembrie, la Masterclass-ul "E-mail Marketing & Social Media", sustinut de Michael Leander, participantii vor invata cum pot folosi e-mail marketingul si social media ca instrumente de forta intr-o strategie de marketing multi-canal si vor afla care sunt cele trei elemente cheie ale unei strategii de marketing direct si digital de success.

Taxa de participare este de 150 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD si 200 Euro + TVA / persoana pentru non-membri.

Principalii invitati internationali ai acestei editii sunt:

- Jan Moore, autorul cartii "Does your marketing sell?" care va prezenta modelul NEW AIDA - un principiu de marketing aplicat pentru marketingul direct;

- Mathilde Fiquet, reprezentant FEDMA, care va prezenta cele mai noi reglementari pe plan European si impactul lor asupra marketingului direct;

- George VanNevel, CEO al agentiei de marketing direct DVN din Belgia si Yonathan Dominitz, reprezentant Mindscapes - vor aduce in fata participantilor o serie de studii de caz ce vor demonstra care sunt elementele cheie ce faciliteaza succesul campaniilor de marketing direct.

La finalul zilei, Michael Leader va face impreuna cu participantii la intalnire o incursiune in viitorul marketingului direct si va impartasi cu acestia cele 7 lucruri de care trebuie sa tina cont un marketer pentru a supravietui pe piata.

Taxa de participare este de 100 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD si 150 Euro + TVA / persoana pentru non-membri.

Ultima zi a evenimentului, 3 Noiembrie, este dedicata unui workshop pe tema "Creativitatea in comunicarea directa". Sub directa coordonare a lui Yonathan Dominitz de la Mindscapes, participantii vor analiza campanii de direct marketing de success si vor invata instrumente ce ii vor ajuta sa genereze idei de comunicare directa de impact.

Taxa de participare este de 150 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD si 200 Euro + TVA / persoana pentru non-membri.

Informatii suplimentare si inscrieri pe website-ul evenimentului www.rodirect.ro si la adresa de mail: rodirect@armad.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3100 ori