Atelier de startup-uri in tehnologie, la Cluj Napoca

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 10:30
2362 citiri
Atelier de startup-uri in tehnologie, la Cluj Napoca

In perioada 17-19 mai, Transylvania Innovation Ventures, in parteneriat cu STARTeurope, organizeaza a doua editie a Startup Live Cluj-Napoca, unde vor fi dezbatute si implementate idei de afaceri in domeniul tehnologiei.

In timpul atelierului se prezinta ideile in jurul carora se vor forma echipe, pentru ca apoi sa fie implementate cu ajutorul mentorilor. La final, proiectele ajung in fata unui juriu.

Premiile acordate in cadrul Startup Live Cluj-Napoca acopera tot ciclul dezvoltarii unui startup: conturi Evernote Premium pentru o productivitate crescuta; ajutor oferit de Barandi Solutions in realizarea unui MVP; sesiuni de mentorat oferite de Mozilla WebFWD; spatiu de lucru oferit de Cluj Hub; bilete la diferite conferinte nationale (TEDxCluj, Business Days, Leadership Summit, si la evenimentele organizate de Cluj Hub) si la conferinta internationala Pioneers Festival 2013 (Viena, Austria).

"Daca in urma cu cativa ani era greu sa pornesti un startup in domeniul tehnologiei, avand acces cu greu la resurse, mentori si investitori, acum nu mai ai scuze. Tot ce trebuie sa faci e sa profiti de oportunitatile care ti se ofera", a declarat Marius Mocian, Co-fondator Transylvania Innovation Ventures.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#start up tehnologie, #dezvoltarea unei idei de afaceri, #implementarea unei idei de afacere , #Finantare Start Up