Kiwi Finance a lansat servicii de consultanta juridica pentru companii

Luni, 30 Martie 2009, ora 11:56
1655 citiri
Kiwi Finance a lansat servicii de consultanta juridica pentru companii

Kiwi Finance a lansat servicii de consultanta pentru companii si intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si consultanta juridica si se asteapta ca cele doua noi departamente sa contribuie in primul an cu 15% la cifra de afaceri a companiei, a anuntat, luni, brokerul de credite printr-un comunicat.

"Introducerea a doua noi servicii vine pe fondul unei cereri reale in piata din partea companiilor - corporatii sau IMM-uri, interesate sa acceseze finantari - prin credite bancare, leasing, fonduri europene sau cofinantari.

Prin adaugarea celor doua noi linii de business, Kiwi Finance isi consolideaza afacerile, devenind astfel un competitor cu un portofoliu complet de servicii", a spus directorul general al companiei, Anca Bidian.

Conducerea departamentului specializat in servicii de consultanta pentru companii este asigurata de Anamaria Rotar si se va ocupa de furnizarea de solutii de finantare, atat pe termen scurt - credite pentru capital de lucru, linii de finantare - cat si credite de investitii pe termen lung sau finantarea de echipamente prin leasing sau credite bancare.

Activitatea departamentului de servicii de consultanta juridica se va concentra pe consultanta aferenta contractelor de credit in derulare, consilierea persoanelor care au incheiat sau urmeaza sa incheie antecontracte de vanzare-cumparare cu dezvoltatorii si pe contractarea si garantarea unor noi credite, se mai arata in comunicat.

Cifra de afaceri a brokerului de credite Kiwi Finance a fost de 3,4 milioane euro in 2008, in crestere cu 2% fata de anul precedent, in conditiile in care volumul de credite intermediate a sporit la 442 milioane euro.

Compania Kiwi Finance, infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult, este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania.

Activitatea companiei se concentreaza pe trei directii principale: consultanta de credite pentru populatie, consultanta de credite pentru firme si consultanta juridica. In prezent, Kiwi Finance opereaza prin noua sucursale, deschise in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Campina si Slatina. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
#consultanta. companii, # credite, # capital , #Consultanta juridica