Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EuroIns Romania isi majoreaza capitalul social cu 20%

EuroIns Romania isi majoreaza capitalul social cu 20%

Actionarii EuroIns Romania au decis, intr-o sedinta din 25 noiembrie 2009, majorarea capitalului social al companiei cu 12,5 milioane lei, pana la 73,8 milioane lei, prin aport in numerar al actionarilor, potrivit datelor publicate de companie in Monitorul Oficial, scrie NewsIn.

Inainte de majorare, EuroIns Romania avea un capital social de 61,3 milioane lei. Societatea efectueaza majorarea de capital prin cresterea corespunzatoare a numarului de actiuni.

Actiunile vor fi oferite actionarilor proportional cu numarul de actiuni pe care le detin, cu obligatia ca acestia sa-si exercite dreptul de preferinta, in 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial si sa verse capitalul social subscris pana la data de 1 martie inclusiv, se mentioneaza in Monitorul Oficial.

Actiunile ramase nesubscrise vor fi oferite actionarilor care au subscris si varsat capitalul social in prima etapa.

In 2008, EuroIns Romania inregistrase afaceri de 142,8 milioane lei si avea o cota de piata de 1,6%.

In vara lui 2007, grupul financiar bulgar Eurohold a investit 12,5 milioane euro pentru preluarea a peste 75% din actiunile EuroIns Romania (fosta Asitrans Asigurari), incluzand achizitia de titluri, cresterea de capital, precum si pachetul majoritar al Asitrans Leasing.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1287 ori
Citeste mai multe despreeuroins capital social