Sistem monetar-financiar international, pentru completarea studiilor postuniversitare

Joi, 18 Februarie 2010, ora 18:39
3833 citiri
Sistem monetar-financiar international, pentru completarea studiilor postuniversitare

Scoala de Studii Academice Postuniversitare (SSAP) - IBR, in colaborare cu ASE Bucuresti - Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine), lanseaza modulul Sistem monetar-financiar international, organizat in cadrul programului postuniversitar Management financiar international.

Modulul se deruleaza in perioada martie-iunie 2010.

"Programul se adreseaza absolventilor de invatamant superior economic, dar ii poate inscrie si pe cei cu alte specializari (juristi, ingineri, medici etc.), oferind satisfactia dobandirii unei duble specializari, precum si unei serii de competente absolut necesare si solicitate de mediul economic" declara prof.univ.dr.Lucian C. Ionescu, presedintele SSAP.

Programul este structurat pe trei module, fiecare derulandu-se pe durata unui semestru universitar: Management si marketing financiar; Operatiuni si servicii financiar-bancare; Sistem monetar-financiar international (SMFI).

Cursurile se desfasoara in sistem mixt: la clasa (prin cursuri serale) si la distanta. Absolventii unui modul obtin Certificatul postuniversitar, iar absolventii intregului program obtin Diploma de studii academice postuniversitare (specializarea Finante si banci).

Inscrierile pentru modulul SMFI se efectueaza pana la inceputul lunii martie a.c. Scoala de Studii Academice Postuniversitare este acreditata prin HG nr.693/2003, actualizata prin HG nr.916/2005 si HG nr.676/2007.

De asemenea, din anul universitar 2009/10, SSAP este asociata cu Universitatea Financiar-Bancara (Bucuresti), infiintata si acreditata prin Legea nr.274/2009.

Informatii se pot obtine la telefon 021-327.50.90 sau la rectorat@ufb.ro; www.ufb.ro . 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#sistem monetar, #financiar, #studii, #cursuri , #Administrator