Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sistem monetar-financiar international, pentru completarea studiilor postuniversitare

Sistem monetar-financiar international, pentru completarea studiilor postuniversitare

Scoala de Studii Academice Postuniversitare (SSAP) - IBR, in colaborare cu ASE Bucuresti - Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine), lanseaza modulul Sistem monetar-financiar international, organizat in cadrul programului postuniversitar Management financiar international.

Modulul se deruleaza in perioada martie-iunie 2010.

"Programul se adreseaza absolventilor de invatamant superior economic, dar ii poate inscrie si pe cei cu alte specializari (juristi, ingineri, medici etc.), oferind satisfactia dobandirii unei duble specializari, precum si unei serii de competente absolut necesare si solicitate de mediul economic" declara prof.univ.dr.Lucian C. Ionescu, presedintele SSAP.


Programul este structurat pe trei module, fiecare derulandu-se pe durata unui semestru universitar: Management si marketing financiar; Operatiuni si servicii financiar-bancare; Sistem monetar-financiar international (SMFI).


Cursurile se desfasoara in sistem mixt: la clasa (prin cursuri serale) si la distanta. Absolventii unui modul obtin Certificatul postuniversitar, iar absolventii intregului program obtin Diploma de studii academice postuniversitare (specializarea Finante si banci).


Inscrierile pentru modulul SMFI se efectueaza pana la inceputul lunii martie a.c. Scoala de Studii Academice Postuniversitare este acreditata prin HG nr.693/2003, actualizata prin HG nr.916/2005 si HG nr.676/2007.


De asemenea, din anul universitar 2009/10, SSAP este asociata cu Universitatea Financiar-Bancara (Bucuresti), infiintata si acreditata prin Legea nr.274/2009.


Informatii se pot obtine la telefon 021-327.50.90 sau la rectorat@ufb.ro; www.ufb.ro . Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2437 ori
Citeste mai multe despresistem monetar financiar studii cursuri