Nicolae Vidu si-a dat demisia din Rompetrol Well Services, pentru a elimina speculatiile

Joi, 05 Februarie 2009, ora 17:00
1921 citiri
Nicolae Vidu si-a dat demisia din Rompetrol Well Services, pentru a elimina speculatiile

Nicolae Vidu a demisionat din functia de administrator al Rompetrol Well Services, pentru a elimina toate speculatiile privind legatura Rompetrol - Sterling Resources si Midia Resources, a anuntat compania Rompetrol printr-un comunicat de presa.

"Din respect pentru companie, dar si pentru a elimina toate speculatiile privind legatura Rompetrol - Sterling Resources/Midia Resources, Nicolae Vidu a decis sa demisioneze din pozitia de administrator al Rompetrol Well Services, companie listata din 1998 la Bursa de Valori Bucuresti", anunta Rompetrol.

Nicolae Vidu are o experienta profesionala de peste 35 de ani in geologie si explorare si a fost ales in 2007 in functia de administrator al Rompetrol Well Services, alaturi de alte 2 persoane.

"Pozitia detinuta de acesta nu contravine legilor in vigoare, iar astfel de situatii le putem gasi atat in Romania cat si in strainatate", potrivit reprezentantilor Rompetrol.

Postul de televiziune Realitatea TV, care cita Business Standard, a anuntat ieri ca Nicolae Vidu este romanul care apare in posturi de conducere in doua firme care au afaceri cu petrol la Marea Neagra, fiind atat administrator al Rompetrol Well Services SA cat si director general adjunct al reprezentantei in Bucuresti al Sterling Resources Limited .

Potrivit Realitatea TV,  Nicolae Vidu este aministrator al Rompetrol Well Services si director general adjunct la Midia Resources. Vidu a declarat ca lucreaza la Sterling din anul 2000. Stephen Birrell, director general al Midia Resources, a declarat ca Vidu este director adjunct al companiei, acesta lucrand pentru Sterling Resources din 1997.

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a declarat la Realitatea TV ca nu cunostea ca ar exista o legatura intre cele doua firme. "Care-i legatura cu Patriciu? Intrebati-l pe domnul Patriciu, ca nu-i angajatul meu. Ce sa fac eu, sa discut despre un angajat al lui Sterling, ce legatura am eu cu asta in calitate de fost prim ministru?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#patriciu, #rompetrol, #sterling, #vidu , #Administrator