Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

iNES Group va fi administratorul sistemului de masurare a perfomantelor site-urilor romanesti

iNES Group va fi administratorul sistemului de masurare a perfomantelor site-urilor romanesti
iNes Group va administra sistemul de masurare a performantelor site-urilor web romanesti, care ofera date referitoare la trafic, audienta si profilurile utilizatorilor site-urilor auditate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), potrivit unui comunicat de presa. In acest sens, sistemul a fost instalat in data center-ul iNES Group.

Decizia de ca iNes sa fie administratorul sistemului a fost luata in urma sedintei Adunarii Generale a Departamentului de Internet BRAT, din 10 mai 2007, cand, in urma selectiei de oferte, iNES Group a iesit castigator. Providerul de internet ofera pentru BRAT serviciile de colocare a serverelor si conectivitatea Internet necesare realizarii proiectului in conditii optime de securitate si functionalitate.

"Studiul BRAT de masurare a performantelor site-urilor web se adreseaza advertiserilor si proprietarilor de siteuri web activi pe piata de publicitate online. Piata publicitatii online in Romania este estimata la 8,5 miloane EUR in 2007 si din acest motiv administrarea unui asemenea sistem constituie o sarcina foarte importanta pentru iNES Group Vom incerca sa asiguram cele mai bune conditii de vizibilitate web pentru proiectul BRAT", a declarat, in comunicat, Lucian Bila, director de vanzari al iNES Group.

Licitatia pentru achizitionarea sistemului de masurare a performantelor site-urilor web a fost castigata de compania germana Spring GmbH. Contractul cu iNES Group a fost incheiat pentru doi ani, cu posiblitate de prelungire.

Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI) al BRAT se afla in plin proces de implementare a sistemului de masurare pe site-urile companiilor membre ale Departamentului Internet al BRAT. Initierea studiului SATI a inceput in iulie 2006, ca raspuns la cresterea importantei mediului online.

<b>Bloombiz</b>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 991 ori