Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Garda financiara a dat amenzi de 1 milion de euro, intr-o saptamana

Garda financiara a dat amenzi de 1 milion de euro, intr-o saptamana

Garda Financiara  a atras la buget, din amenzi, aproape 4,3 milioane lei (1 milion euro)  si a confiscat bunuri de aproape 700 000 de lei, in urma a 3.492  de controale, in perioada 16-22 noiembrie, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Din totalul amenzilor aplicate de Garda Financiara, ANAF a incasat  2,3 milioane lei, In plus, din actele de control incheiate, 76 de dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu total de 4,9 milioane lei, relateaza NewsIn.


Controalele desfasurate de comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale, precum si monitorizarea achizitiilor intracomunitare.


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) este o institutie publica din subordinea Ministerului Finantelor Publice, in cadrul careia functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor, directiile generale ale finantelor publice judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1158 ori
Citeste mai multe despreGarda Financiara ANAF amenzi