Garda Financiara a confiscat bunuri de 8,27 milioane lei

Luni, 11 Mai 2009, ora 13:37
1463 citiri
Garda Financiara a confiscat bunuri de 8,27 milioane lei

Garda Financiara a desfasurat 2.865 de actiuni de control intre 27 aprilie si 3 mai, in urma carora a atras la bugetul de stat sume suplimentare de 3,581 milioane lei si a confiscat bunuri de aproape 8,27 milioane lei, a anuntat luni Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), potrivit Newsin.

Din sumele atrase, au fost incasate 2,14 milioane lei.

Din cele 2.644 de acte de control incheiate, 115 dosare au fost inaintate organelor de urmarire penala, pentru un prejudiciu total de 50,6 milioane lei, iar sumele atrase la buget prin actiunea de sprijinire a organelor fiscale se ridica la 77,2 milioane lei, se mai arata in comunicat.

"Actiunile de control desfasurate comisarii Garzii Financiare au vizat respectarea disciplinei financiar-fiscale, a normelor de comert, precum si realitatea si legalitatea operatiunilor comerciale", potrivit ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, aflat in subordinea Ministerului Finantelor Publice. In cadrul ANAF functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Garda Financiara, # confiscare, # bunuri, # valoare , #Administrator