Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 14:04
1385 citiri
Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

Actionarii Fondului Proprietatea au aprobat luni, de la prima convocare a adunarii generale, contractul de administrare cu fondul american de investitii Franklin Templeton, in contextul in care reprezentantii actionarului majoritar al Fondului, Ministerul Finantelor, au fost prezenti la adunare.

Actionarii FP au votat astfel toate punctele de pe ordinea de zi a adunarii generale ordinare, cu voturile a 99% din actionarii prezenti in sala.

"Ministerul de Finante a avut cateva obiectii, in legatura cu contractul, insa acestea s-au referit la anumite formulari tehnice, si nu de fond", a declarat un actionar al Fondului.

Totodata, reprezentantii Franklin Templeton estimeaza ca, odata cu aprobarea contractului de administrare, actiunile Fondului Proprietatea vor fi listate pe Bursa in aproximativ un an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele Din BET – Peste 13 Mld. RON Companiile din structura indicelui bursier BET, care au anunțat pana acum propunerile de dividende, vor sa distribuie cumulat acționarilor dividende in...
#administrare, #bursa, #finante, #fondul, #franklin, #proprietatea, #templeton , #Administrator