Flutur: Mai multi bani pentru administratiile locale, daca se rectifica bugetul

Luni, 16 Februarie 2009, ora 14:43
1718 citiri
Flutur: Mai multi bani pentru administratiile locale, daca se rectifica bugetul

Vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, dupa sedinta conducerii partidului, ca administratiile locale ar putea primi fonduri suplimentare printr-o rectificare bugetara, in cazul in care incasarile de la bugetul statului ar permite acest lucru.

Flutur a afirmat ca presedintii consiliilor judetene si-ar fi dorit mai multi bani decat cei primiti prin proiectul de buget elaborat de actualul Executiv, insa resursele bugetare nu permit alocarea unor fonduri suplimentare. "Toti stim cat este plapuma, ca avem niste constrangeri. Vrem sa fim realisti si prudenti pentru a putea realiza ceea ce am promis (...) Toti am fi dorit mai mult. Pe de alta parte, exista o solidaritate care trebuie sa se manifeste in aceasta perioada", a spus Flutur, luni, la finele sedintei Biroului Permanent National al PDL.

Gheorghe Flutur, presedinte al CJ Suceava, a spus ca exista insa posibilitatea ca administratiile locale sa primeasca noi fonduri in urma unei rectificari de buget sau chiar mai multe, in cursul acestui an. "Speram sa fie posibila o rectificare bugetara sau chiar mai multe in beneficiul comunitatilor locale", a explicat pedelistul.

El a precizat ca este luata in calcul, in cadrul coalitiei, initierea unui program guvernamental de finantare a construirii si refacerii drumurilor europene, mai ales ca fondurile venite de la Uniunea Europeana pentru acest scop au fost deja utilizate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#administratiilor, #bugetare, #flutur, #fonduri, #locale, #rectificari, #suplimentare , #Administrator