Bursele americane au inchis in urcare

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 10:02
1325 citiri
Bursele americane au inchis in urcare

Bursele americane au incheiat sedinta de joi pe verde, dupa ce mai multe companii au afisat rezultate ce au intrecut asteptarile investitorilor, scrie AFP, transmite NewsIn.

Datele de la inchidere au aratat ca indicele Dow Jones Industrial Average a urcat cu 0,92%, la 9.154,46 puncte, iar indicele Nasdaq a crescut cu 0,84%, la 1.984,30 puncte. De asemenea, indicele Standard & Poor's 500 a avansat cu 1,19%, la 986,75 puncte.

Astfel, MasterCard Inc, cea mai mare retea de carduri de credit, a anuntat o crestere a profitului net la 349 milioane dolari, peste estimarile analistilor, in contextul cresterii tarifelor si reducerii costurilor.

De asemenea, Colgate-Palmolive a anuntat o crestere la 561,6 milioane dolari, sau 1,07 dolari/actiune, a profitului din al doilea trimestru, in contextul in care programele de reducere a costurilor au temperat cererea slaba a consumatorilor si un dolar mai puternic.

Motorola Inc. a afisat un profit de 26 milioane dolari in al doilea trimestru din 2009, datorita reducerii cheltuielilor si cresterii numarului de telefoane livrate, peste asteptari, chiar daca veniturile au fost sub estimarile analistilor.

In perioada similara din 2008, Motorola afisase o pierdere de 231 milioane dolari, sau 10 centi pe actiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#burse, #america, #SUA, #economia globala, #investitori , #stiri Standard Poor s