Bursa din Tokyo a inchis indecis, inainte ca grupurile japoneze sa afiseze rezultatele financiare

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 10:19
869 citiri
Bursa din Tokyo a inchis indecis, inainte ca grupurile japoneze sa afiseze rezultatele financiare

Bursa nipona a inchis sedinta de miercuri fara o directie clara, in timp ce investitorii actioneaza cu prudenta inainte ca grupurile din Japonia sa afiseze rezultatele financiare anuale, informeaza AFP.

Indicele Nikkei 225 al principalelor titluri listate la bursa din Tokyo a urcat cu 0,18%, la 8.727,30 puncte, in timp ce indicele Topix a scazut cu 0,09%, la 829,96 puncte.

Volumul schimburilor a fost ridicat, fiind tranzactionate 2,6 miliarde titluri.

Pe piata americana, bursele au inchis sedinta de marti in urcare, in contextul in care optimismul a revenit in piete si investitorii si-au indreptat atentia asupra titlurilor din sectorul financiar.

Conform datelor de la inchidere, indicele Dow Jones Industrial Average (DJIA) a crescut cu 1,63%, la 7.969,56 puncte, iar indicele Nasdaq a urcat cu 2,22%, la 1.643,85 puncte.

De asemenea, indicele Standard & Poor's 500 a crescut cu 2,13%, la 850,08 puncte. Titlurile din sectorul financiar au avut cea mai buna evolutie, in cadrul indicelui S&P, dupa ce seful Trezoreriei, Timothy Geithner, a spus ca cele mai multe dintre bancile americane au indeajuns capital pentru continuarea creditarii. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#investitori, # bursa, # capital, # creditare , #stiri Standard Poor s