Bursa de la New York a inchis joi in urcare

Vineri, 24 Decembrie 2010, ora 12:13
1504 citiri
Bursa de la New York a inchis joi in urcare

Bursa de la New York a inchis joi in urcare usoara, consemnand cea de-a patra saptamana consecutiva de cresteri, iar investitorii anticipeaza ca optimismul privind relansarea economica va sprijini actiunile pana la sfarsitul anului, transmite Reuters, conform Mediafax.

Indicele Dow Jones Industrial Average a finalizat cu un avans de 0,12%, insa Standard & Poor's (S&P) 500 si Nasdaq Composite au inchis in usoara scadere, cu 0,16%, respectiv 0,22%.

S&P 500 a coborat pentru prima data dupa cinci sedinte consecutive de urcare, tras in jos de evolutia actiunilor emise de banci, care au pierdut o parte din cresterile puternice din luna decembrie.

Ziua de joi a marcat cel mai redus rulaj din acest an pe Wall Street si a incheiat saptamana Craciunului intr-un ton optimist, desi unii indicatori tehnici anunta o corectie in viitorul apropiat.

Unii analisti cred ca piata urmeaza mai degraba sa stagneze decat sa scada semnificativ.

Datele economice transmit semnale mixte: increderea consumatorilor a crescut in decembrie la cel mai ridicat nivel din iunie, iar cererea pentru bunurile de folosinta indelungata a crescut. Numarul cererilor initiale pentru ajutor de somaj a scazut, insa evolutia vanzarilor de locuinte noi a fost sub asteptari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bursa, #new, #york, #bernake , #stiri Standard Poor s