Un nou bug afectează aplicația Spotify: Playlist-urile utilizatorilor dispar

Sambata, 08 Iunie 2024, ora 03:38
155 citiri
Un nou bug afectează aplicația Spotify: Playlist-urile utilizatorilor dispar
FOTO Pixabay

Spotify, una dintre cele mai populare aplicații de streaming muzical din lume, se confruntă cu un nou bug care afectează utilizatorii. Mai mulți dintre aceștia au raportat că playlist-urile lor dispar fără explicație.

Spotify este cunoscută pentru compatibilitatea sa extinsă cu diverse platforme și pentru funcțiile multiple oferite, ceea ce o face aplicația preferată de streaming muzical pentru mulți utilizatori.

Problema playlist-urilor care dispar

Un nou bug a fost descoperit în aplicația Spotify, afectând utilizatorii care își pierd listele de redare. Potrivit Android Authority, numeroși utilizatori au raportat că playlist-urile lor au dispărut din aplicație. Cele mai multe plângeri vin de la utilizatorii care folosesc Spotify pe desktop sau în browser.

Spotify a recunoscut problema și a declarat că unii utilizatori nu pot vedea listele de redare postate pe profilurile lor și pe cele ale altor utilizatori. Acest bug împiedică utilizatorii să acceseze listele de redare curente sau să creeze altele noi. Compania a confirmat că lucrează la o soluție pentru a remedia această problemă.

Soluție temporară pentru utilizatori

Între timp, Spotify a actualizat o postare pentru a menționa că problema a fost rezolvată. Dacă încă întâmpinați dificultăți în a vă recupera playlist-urile, se recomandă să vă deconectați și să vă conectați din nou la contul Spotify. Această acțiune ar trebui să resincronizeze informațiile contului și să readucă listele de redare în librăria personală.

În contextul acestui bug, utilizatorii din Statele Unite ale Americii se confruntă și cu majorarea prețurilor la abonamentele Spotify. Abonamentul Premium individual costă acum 11,99 dolari, aproximativ 55 de lei. În România, prețul pentru abonamentul Spotify Premium este de 24 de lei.

...citeste mai departe despre "Un nou bug afectează aplicația Spotify: Playlist-urile utilizatorilor dispar" pe Ziare.com

#spotify, #aplicatii , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. AMD a lansat noua familie de procesoare Ryzen 9000 la Computex 2024
  6. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  7. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  8. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose