XXL, un super-iaht care nu-si tradeaza numele. Nu este impresionant?

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 00:00
3669 citiri
XXL, un super-iaht care nu-si tradeaza numele. Nu este impresionant?
Foto: The World of Yachts

Infatisarea maiestuoasa data de suprastructura sa face ca aceasta ambarcatiune sa-si merite pe deplin numele sub care a fost lansat pe piata. El este XXL, un super-iaht creat pentru a da un nou ton revigorant croazierelor pe distante lungi.

XXL este deja in constructie in santierele companiei RMK din Turcia, ambarcatiunea fiind conceputa de arhitectii de la Hot Lab Design in asa fel incat sa combine avantajele unui vas de explorari cu opulenta unei nave de lux, relateaza revista Luxatic.

Super-iahtul XXL are o lungime de doar 55 de metri, dar recupereaza din handicap prin cele patru punti spatioase aflate la dispozitia oaspetilor primiti la bord.

Foto: Superyachttimes

Nava poate oferi spatiu pentru 12 calatori porniti intr-o aventura maritima ce se poate extinde pe o distanta de 6.000 de mile marine, gratie autonomiei extinse de care da dovada ambarcatiunea.

XXL are o viteza de croaziera de 12 noduri, ceea ce este perfect pentru o calatorie in apele calde din marile Sudului sau o tura prin Mediterana.

Pe langa cabina principala, vasul are in dotare doua cabine VIP si inca trei cabine duble cu dotari de lux, dar acestea sunt doar amanunte care nu iti vor retine prea mult atentia.

Adevaratele senzatii tari te asteapta pe puntea superioara unde un salon semi deschis te asteapta sa savurezi o masa festiva impreuna cu prietenii sau sa te bucuri de privelistea zarita de la inaltimea celor 4 etaje ale navei.

Foto: Megayachtnews

Spatiul este completat de o zona de relaxare si un minibar, dar si de un cinematograf cu un ecran de 2,5 metri.

Ceva mai jos vei gasi o piscina de 18 metri patrati, o biblioteca unde poti savura in liniste o carte, alaturi de o tigara de foi si o bautura fina, dar si un salon spa, sala de masaj si o sauna.

Chiar daca suna prea bine ca sa fie si adevarat, XXL este gata sa ia in piept valurile incepand cu 2017, asa ca iti poti pregati inca de pe acum carnetul de cecuri pentru a pune mana pe aceasta bijuterie a marilor.

#super iaht XXL, #ambarcatiuni lux, #nave croaziera , #Yachting