Weekend Cruiser, o ambarcatiune cum nu ai visat!

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 00:00
2646 citiri
Weekend Cruiser, o ambarcatiune cum nu ai visat!
Foto: De Antonio Yachts

Cea mai noua ambarcatiune De Antonio se dovedeste jucaria perfecta pentru a pune distractia "pe val". De Antonio D43 Weekend Cruiser este un mini-iaht de 13,5 metri perfect pentru a strabate intinderile apei la o viteza ametitoare.

Ambarcatiunea este combinatia perfecta dintre un iaht de dimensiuni reduse si o barca de viteza, dand si un strop de confort pentru pasagerii de la bord, relateaza portalul Luxatic.

Ambarcatiunea, creata de grupul De Antonio din Barcelona, este conceputa sa primeasca la bord pana la 12 pasageri, dar constructorul ofera diverse optiuni de amenajare a interiorului si de motorizare, astfel incat micul tau iaht poate sa ia forma pe care tu o doresti.

Designul nu este atat de spectaculos pe cat te-ai astepta, dar se dovedeste indeajuns de versatil pentru a transforma rapid iahtul intr-o salupa de viteza cu punte deschisa, numai buna pentru a infrunta valurile la o viteza de 53 de noduri.

Atuurile ambarcatiunii sunt suprastructura sa retractabila, motorizarea puternica, in variante cu 4 motoare de 350 CP sau doua de 800 CP, sistemul de navigatie cu ecran digital Furuno si GPS, dar si forma sa aerodinamica.

Comprmisuri au trebuit totusi facute, asa ca nu te poti lauda cu un spatiu generos la interior.

In varianta conceputa pentru 12 pasageri, vasul dispune de trei cabine cu cusete, doua bai si o galerie de acces unde gasesti frigiderul si o plita ceramica pentru gatit.

Sigur, daca reduci numarul persoanelor, constructorii de le De Antonio pot face din D43 Weekend Cruiser un mini-iaht perfect pentru o familie de 4-5 persoane, asa ca alegerea ramane doar a ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiune lux, #iaht De Antonio D43, #barca viteza, #dotari De Antonio D43 Weekend Cruiser , #Yachting