Vezi cum arata super-iahtul Benetti Fisker de 37 de milioane de dolari

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 00:00
3394 citiri
Vezi cum arata super-iahtul Benetti Fisker de 37 de milioane de dolari
Foto: Benetti Yachts

Mult aclamatul designer auto Henrik Fisker a considerat ca este cazul sa-si incerce mana si in lumea mult mai exclusivista a iahtingului, folosind Salonul Naval de la Shanghai pentru a surprinde audienta cu un proiect ce va fi realizat de Benetti.

Fisker 50 se anunta o adevarata bijuterie a marilor, super-iahtul rupand deja inima iubitorilor de ambarcatiuni de lux, ca si pe cea a pasionatilor de super-masini, relateaza Bloomberg.

Daca este sa fim cinstiti, pana si constructorul italian a picat in mrejele creatiei semnate Henrik Fisker, precizand ca va produce cat de multe iahturi Fisker 50 va putea. La 37 de milioane de dolari bucata, are si de ce.

Ambarcatiunea masoara exact 50 de metri de la pupa la prova si este dedicata exclusiv distractiei, dupa cum admite chiar designerul.

Mai mult, Fisker a gandit super-iahtul care ii poarta numele dupa principiile sustenabilitatii, in design imbinandu-se armonios materiale traditionale, precum lemnul, cu mult mai modernele panouri solare.

Carena navei este dotata cu parti laterale care imita inotatoarele unui rechin, lucru care ii confera vasului caracteristici hidrodinamice mult mai performante.

Tot acestea sunt prevazute cu reflectoare puternice care pot transforma oceanul pe timp de noapte intr-un spectacol fabulous de care pot profita toti pasagerii care se gasesc pe una din cele tre punti ale iahtului "Fisker 50".

Benetti nu a vrut sa dea multe detalii despre cum va arata la interior super-iahtul Fisker 50, dar amanunte privind existenta unui beach club, mai multe baruri, a unui salon SPA si a unui spatiu de relaxare cu jacuzzi au fost oferite de un purtator de cuvant al constructorului naval.

Vasul va putea lua la bord 12 pasageri, urmand ca echipajul sa fie alcatuit din 11 persoane. Dormitorul principal are propria sa biblioteca, un mini-bar, bai separate cu vedere la ocean si chiar un semineu.

Pe puntea superioara, zona de plaja va avea un vas termorezistent care pe timp de zi va putea fi folosit pe post de racitor pentru bauturi, iar noaptea poate fi transformat intr-o inedita vatra langa care sa te asezi la o sueta cu prietenii.

#super iaht Benetti Fisker, #Henrik Fisker, #ambarcatiuni lux , #Yachting