Superiaht Horizon RP 120: noua vedeta a marilor iese la rampa!

Sambata, 23 Ianuarie 2016, ora 00:00
3117 citiri
Superiaht Horizon RP 120: noua vedeta a marilor iese la rampa!
Foto: Luxatic

Show-ul international al ambarcatiunilor de lux din Taiwan reprezinta o buna ocazie pentru Horizon, al cincilea mare producator de nave de lux din lume, sa isi prezinte cea mai noua creatie: superiahtul Horizon RP120.

Ambarcatiunea are un profil exterior atragator, gratie eforturilor depuse de designerii JC Espinosa, dar adevarata atractie pentru oaspetii primiti la bord o reprezinta interiorul elegant creionat de Horizon in colaborare cu designerul italian Luca Dini, aminteste revista Luxatic.

Nava pleaca din start cu un atu dat de rezistenta minima a carenei la inaintarea in mediul lichid, ceea ce garanteaza un comportament de invidiat al superiahtului Horizon RP120 in conditii dificile de navigare.

Foto: Luxatic.com

Designerul italian care s-a ocupat de decorarea interiorului ambarcatiunii a avut grija sa redea aerul unei vile de vacanta la malul marii, decoratiunile fine si finisajele din materiale exclusiviste precum lemnul Breeze Oak definind acest aer de relaxare si nonsalanta.

Foto: Luxatic.com

Horizon RP120 chiar transmite o stare de relaxare totala oaspetilor ajunsi la bord. Puntile expuse soarelui si dotari de lux precum cazi jacuzzi adaugate acestora garanteaza o croaziera reconfortanta pentru toata lumea.

In interior, vasul are un salon luxos caruia i s-a adaugat un bar personalizat. Alte zone de relaxare si entertainment sunt de asemenea incluse in dotarile navei.

Foto: Luxatic.com

Superiahtul Horizon RP120 are 5 spatii de cazare pentru primirea celor 10 pasageri la bord. Cabina principala este dotata cu un imens pat matrimonial, are expunere directa la intinderile nemarginite ale marii, fiind dotata cu un geam panoramic, si spatii suplimentare pentru garderoba.

Doua cabine VIP de dimensiuni impresionante si doua cabine cu paturi duble completeaza spatiile de cazare la bord. Toate amanuntele sunt gandite parca pentru a oferi ambarcatiunii de lux o sansa in plus la titlul de vedeta a marilor.

#ambarcatiune lux, #superiaht Horizon RP120, #lansare superiaht Horizon , #Yachting