Super iahtul Rox Star: Traieste o experienta nautica completa

Sambata, 15 August 2015, ora 00:00
2162 citiri
Super iahtul Rox Star: Traieste o experienta nautica completa
Foto: Bodrum Oguz Marin

Putine nave de lux se pot lauda cu caracteristici care sa ofere iubitorilor de curse nautice o experienta completa in momentul in care urca la bord, iar iahtul Rox Star se numara printre acestea.

Conceput ca un vas care imbina caracteristicile unui iaht de croaziera cu mult mai palpitantele detalii ale unui velier, Rox Star este in masura sa iti ofere atat calatorii relaxante, cat si experienta incitanta a navigatiei clasice, dezvaluie portalul Luxatic.

Nava este creatia santierelor Oguz Marin din Turcia, iar infatisarea ei este usor amenintatoare prin culoarea neagra data carenei si panzelor, amintind usor de vasele corsarilor care brazdau apele Mediteranei acum cateva secole.

Ca in cazul oricarui velier rapid, Rox Star are o singura punte de 40 de metri lungime care cuprinde majoritatea dotarilor pe care le-ai putea cere unui vas de lux.

Pupa este bine umbrita de suprastructura carlingii, oferind o zona de relaxare care poate primi pana la 10 pasageri.

Partea de la prora este destinata exclusiv pasagerilor, reprezentand o zona perfecta de plaja si un loc de unde poti savura privelistea unui apus de soare intr-o atmosfera romantica.

Salonul principal este dotat si el cu un bar si o zona de canapele pe care te poti intinde linistit, iar luminatoarele din tavan sunt in masura sa iti ofere aceeasi atmosfera romantica chiar si la interior.

Dormitorul principal este un adevarat rasfat, cu finisaje din lemn nobil si piele. De asemenea beneficiaza de propriul luminator prin care poti admira stelele intr-o noapte senina.

Alte patru cabine duble sunt destinate primii oaspetilor la bord. Vasul poate fi manevrat de un echipaj de sase persoane. Este propulsat de un motor MAN de 1120 CP, capabil sa ofere o viteza de croaziera de 12 noduri.

Suplimentar, velele pot spori viteza vasului, iar sistemele moderne de navigatie si dotarile de lux din cabine ar starni invidia oricarui lup de mare din epocile trecute.

#ambarcatiune lux, #iaht Rox Star, #dotari iaht Rox Star , #Yachting