Stilleto, un super-iaht care te face sa iubesti viata pe mare

Sambata, 21 Martie 2015, ora 00:00
3823 citiri
Stilleto, un super-iaht care te face sa iubesti viata pe mare
Foto: Super Yacht World

Oceanco s-a afirmat in mai multe randuri ca unul dintre cei mai indrazneti constructori de iahturi, iar noul proiect al inginerilor navali olandezi, Stiletto, face si el valva in lumea pasionatilor de sporturi nautice.

Conceptul Stiletto a fost prezentat deocamdata doar la prestigiosul show nautic din Dubai, de la inceputul acestei luni si va trebui sa mai asteptam aproape un an pana a vedea super-iahtul spintecand valurile marii, anunta publicatia Super Yachts.

Un concept radical

Stiletto adopta o forma noua, care nu tradeaza cu nimic numele iahtului pe care olandezii vor sa il livreze unui misterios client din Emirate pana in vara anului viitor.

Nava de lux se inscrie in categoria superioara, avand o lungime de 107 metri, accentuata parca si mai mult de forma de pumnal a carenei sale.

Trei punti largi vor oferi tot confortul oaspetilor dispusi sa se relaxeze in aer liber, acestea fiind dotate cu cascade, piscine, terase, zone de relaxare, ba chiar si zone de fitness pentru cei care vor sa se mentina in forma si-n vacanta.

Ken Freivokh semneaza partea de design a vasului de lux asa ca te poti astepta din prima la spatii largi, aerisite, imbracate in nuante discrete. "Este un proiect care te va face sa indragesti viata pe mare", a explicat designerul.

Formele curbe, scarile in spirala si generozitatea spatiilor interioare si de pe puntea vasului fac din Stilleto o adevarata resedinta de lux plutitoare.

Daca luam in calcul faptul ca in interior gasesti inclusiv birouri de unde iti poti coordona linistit afacerile devine clar ca viata pe mare este o optiune demna de luat in seama.

Sistemul de propulsie este unul hibrid, vasul fiind avantajat si de forma sa alungita in atingerea unei viteze superioare de croaziera.

#super iaht Stiletto, #concept iaht Oceanco, #nava lux Stiletto , #Yachting