Stella, iahtul de lux care prinde contur pe malul Bosforului

Sambata, 25 Iunie 2016, ora 00:00
5664 citiri
Stella, iahtul de lux care prinde contur pe malul Bosforului
Foto: Red Yacht Design

Designerii companiei Red Yacht Design din Istanbul au avut sarcina de a creiona un super-iaht de dimensiuni medii, lung de 50 de metri, care sa intre in productie in viitorul apropiat la santierele Mengi-Yay Yachts.

Asa a iesit de pe planseta arhitectilor iahtul Stella, o ambarcatiune cu un design suplu si fermecator destinata parca unei aventuri de neuitat pe mari exotice, arata Luxatic.

Spatiile deschise au nu mai putin de 320 mp, pe cele doua punti ale vasului gasindu-se o piscina cu zona de plaja si o alta zona destinata relaxarii in zile mai putin toride sau la ceas de seara.

Stella are un design ultra-futurist, iar forma hidrodinamica a carenei ii permite sa inainteze cu o viteza de croaziera de 14 noduri si o viteza maxima de 24 noduri, ajutata si de cele doua motoare MTU 16V 4000 M90 2720KW.

Pentru constructia vasului, Mengi-Yay Yachts a dat un termen de 24 de luni si nici nu este de mirare, daca tinem cont de complexitatea designului, in special a celui interior.

Pe langa cabinele destinate celor 8 oaspeti, un dorimtor principal cu spatiu de lucru, baie, dressing si o zona de spa este rezervat proprietarului sau unor VIP-uri luate la bord.

Stella a fost conceputa sa ofere cat mai mult rasfat oaspetilor sai, asa ca in cala navei s-a gasit loc si pentru o salupa de viteza si mai multe jetski-uri destinate unei aventuri in largul marii sau excursiilor catre cea mai apropiata insula.

Constructorul turc de ambarcatiuni de lux nu a inaintat inca un pret pentru acest vas care urmeaza sa fie lansat in 2018, dar este de asteptat ca pretul sau sa fie unul pe masura eforturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #super iaht Stella, #proiect Stella , #Yachting