Stai cu ochii pe O'Pari 3, super-iahtul grecesc al verii

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
3567 citiri
Stai cu ochii pe O'Pari 3, super-iahtul grecesc al verii
Foto: Extravaganzi

Constructorul elen de ambarcatiuni Golden Yachts este gata sa lanseze la apa, in luna martie, iahtul de lux O'Pari 3, cel mai nou model din seria care l-a consacrat.

Cu o lungime de 72 de metri, ambarcatiunea de lux promite sa fie una dintre suprizele sezonului estival 2015, anunta publicatia Extravaganzi.

Vasul te va uimi prin linia eleganta a carenei, caracteristica barcilor de viteza, ca si prin armonia degajata de fastuosul decor interior.

Renumitii designeri greci Giorgio si Stefano Vafiadis sunt responsabili de crearea unei atmosfere rafinate in saloanele si cabinele vasului.

Luxosul super-iaht poate gazdui pana la 12 invitati intr-o opulenta magnifica. Doua apartamente VIP, trei apartamente duble si opt cabine sunt puse la dipozitia calatorilor, celelalte zone de locuit fiind destinate celor 23 de membri ai echipajului.

Luxul este intr-adevar la el acasa la bordul acestui vas. O'Pari 3 iti pune la dispozitie o punte pentru elicopter, sauna, sala de gimnastica, club cu zona de plaja si piscina, accesorii pentru distractie pe apa, o barca de viteza si o limuzina de lux, pentru plimbarile pe tarm.

Ambarcatiunea se anunta a fi una din cele mai ravnite din clasa sa. Motorul este un diesel CAT 3516-C, cu o putere de 2.350 KW, indeajuns pentru a asigura o viteza de croaziera de 17 noduri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#O Pari Golden Yachts, #iaht lux Grecia, #iaht lux O Pari , #Yachting