Spectre, cel mai rapid iaht al momentului. Fuge cu peste 100 km la ora!

Joi, 21 Iulie 2016, ora 00:00
6171 citiri
Spectre, cel mai rapid iaht al momentului. Fuge cu peste 100 km la ora!
Foto: AB Yachts

Pregateste-te ca din septembrie sa dai ochii cu cel mai rapid iaht de lux creat pana acum. Ambarcatiunea urmeaza sa fie prezentata in cadrul Salonului Nautic de la Cannes, iar abilitatile sale te vor lasa fara cuvinte.

Spectre, sub numele sau original AB 100, a fost construit in santierele firmei italiene AB Yachts si se lauda cu o viteza de peste 50 de noduri, bariera nedepasita de niciun alt vas de acest tip pana in prezent, anunta revista Lux Expose.

Performantele ambarcatiunii ii asigura o viteza echivalenta cu 100 km/h, Spectre zburdand pur si simplu pe valuri cu ajutorul celor trei motoare MAN capabile sa produca fiecare cate 1.900 CP si a celor trei propulsoare MJP.

Vasul are o lungime de aproximativ 30 de metri, iar infatisarea sa iti sugereaza atat aspectul familiar al unei ambarcatiuni de lux, cat si tinuta sportiva a unui campion al marilor.

Spectre este construit in intregime din kevlar si fibra de carbon, astfel explicandu-se si lejeritatea cu care nava evolueaza pe valuri la o viteza maxima de 52 de noduri.

Forta si agresivitatea ambarcatiuni sunt subliniate de vopseaua in doua nuante aplicata carenei. Pe punte insa confortul se face simtit de la prima privire. Zonele de plaja si spatiile de relaxare deschise te intampina de cum urci la bord.

Nava necesita un echipaj de numai 4 persoane si poate gazdui 8 oaspeti in cabinele duble, cabina VIP si apartamentul principal aflate la dispozitia pasagerilor pe puntea inferioara.

Toate acestea sunt dotate cu bai proprii si spatii largi care asigura un plus de confort la bordul navei.

Puntea principala este impartita in 3 zone distincte, cuprinzand o zona exterioara de relaxare si servire a mesei aflata la pupa, un salon imens in care iti poti petrece timpul alaturi de prieteni sau poti organiza o petrecere in toata regula, precum si o zona de plaja amplasata la prora.

Suprastructura vasului adaposteste inca o punte flybridge, perfecta pentru a petrece o seara linistita in compania oaspetilor tai.

Eleganta finisajelor si a mobilierului care decoreaza spatiile interioare de pe Spectre aproape ca te fac sa uiti ca te afli la bordul celui mai rapid iaht din lume, dar iti vei aminti imediat acest detaliu in momentul in care ambarcatiunea este pusa in miscare la viteza maxima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht ultrarapid, #iaht AB 100, #iaht Spectre, #ambarcatiune lux , #Yachting