Sophye, un super-iaht de vis creat de Astondoa la ceas aniversar

Sambata, 21 Mai 2016, ora 00:00
4800 citiri
Sophye, un super-iaht de vis creat de Astondoa la ceas aniversar
Foto: Boat International

Constructorii spanioli de ambarcatiuni de lux Astondoa au pregatit un vas de exceptie pentru a marca aniversarea a 100 de ani de la infiintarea companiei.

Cu o lungime de doar 33,5 metri, Sophye se dovedeste totusi un super-iaht in toata regula, arata Luxatic.

Constructorilor spanioli le-a luat doar 6 luni pentru a realiza nava, dar rezultatul este de exceptie.

Sophye este un iaht pentru familii mai numeroase sau croaziere efectuate alaturi de un grup de prieteni. Ambarcatiunea poate primi la bord 10 pasageri, iar designul interior semnat de Cristiano Gatto garanteaza un adevarat rasfat pentru iubitorii luxului.

Foto: Mega Yachts

Puntile exterioare sunt caracterizate de spatii generoase, dar nici in interior nu vei avea senzatia de claustrofobie.

Suprastructura navei acopera perfect puntea principala, dar pe cea superioara te poti bucura din plin de caldura soarelui in doua zone special amenajate pentru plaja.

Interiorul vibreaza intr-o nota contemporana data de folosirea lemnului in nuante inchise, alaturi de suprafete lustruite din metal si sticla.

Lambriuri in nuante de bej si alb mai deschid un pic atmosfera in saloanele si cabinele navei, tot decorul fiind bine pus in valoare de lumina becurilor LED.

Foto: Mega Yachts

Doua motoare MTU 16V 2000 M84 imping nava cu o viteza maxima de 24 de noduri, in timp ce viteza medie de croaziera este stabilita la 20 de noduri.

Vrei senzatii mai tari? Nu este o problema, Sophye ascunde in cala un spatiu dedicat jucariilor nautice: 2 salupe cu cate 3 locuri pentru cei care vor sa exploreze insulele iesite in cale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #super iaht Sophye, #iaht Astondoa , #Yachting