Sexy Fish, iahtul care da militaria jos din pod

Sambata, 20 Mai 2017, ora 00:00
5418 citiri
Sexy Fish, iahtul care da militaria jos din pod
Foto: Luxatic

Constructorii turci de la Tansu Yachts au o surpriza de proportii pentru pasionatii de iahting. Vara aceasta, iubitorii de ambarcatiuni de lux cu aer robust se pot bucura de o astfel de nava razboinica.

Sexy Fish este ultima creatie Tansu Yachts, dar, in ciuda unui aspect elegant reflectat de designul spatiilor interioare, formele vasului tradeaza o unda de inspiratie militara in realizarea acestui iaht, scrie Luxatic.

Insa, nu e nimic rau in asta, cata vreme vasul ofera spatii exterioare generoase, o autonomie extinsa fata de alte nave din aceeasi clasa, o viteza deosebita asigurata de motoarele silentioase 300 GT, ba chiar si cateva jucarii nautice introduse la bord.

Suprastructura este realizata in stil minimalist, pentru a asigura necesarul de spatiu de care ai nevoie pe punti in cadrul unei croaziere distractive, iar zonele de relaxare sunt extraordinar de bine creionate, raspunzand pana si nevoilor de intimidate cu mica zona de plaja privata.

Puntea superioara este dotata cu un minibar elegant in care te poti delecta cu o bautura fina alaturi de oaspetii tai.

Pe puntea principala, la pupa, un beach club spatios garanteaza seri cu petreceri de neuitat pe care le poti organiza in porturile ce iti ies in cale.

O serie de imbunatatiri aduse carenei vasului si montarea stabilizatoarelor electronice garanteaza o croaziera in deplin confort pentru tine si oaspetii primiti la bord.

Cabinele si saloanele vasului sunt decorate in tonuri naturale, completate de podele lacuite in culori deschise, combinatia amplificand senzatia de confort si siguranta emanata de ambarcatiune.

Ca o concluzie, Sexy Fish aduce un plus de siguranta in timpul croazierelor, iar aspectul sau robust, de nava militara, este mult atenuat de designul spatiilor interioare si de modul in care a fost gestionat spatiul liber de pe punti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yachting, #iaht Sexy Fish, #ambarcatiuni lux , #Yachting